Saturday, June 11

Penyakit Pelik

                                    Assalamualaikum

Satu benda yang aku tak berapa suka pasal diri aku ialah penyakit pelupa aku..ish ish..muda-muda lagi dah cepat lupa.nasib..walaupun tak lah berapa teruk..err...maksudnya aku setakat lupa befday orang, lupa no telefon sendiri(ayat selamat), lupa mandi , ha..melalut..=_=



Ok


Jadi , hari sabtu ni sama macam hari sabtu biasa aku............
Antaranya makan, tido, siram pokok, sakat adik, then hadap laptop update status dekat fb, twitter ,stalker orang, kacau orang, tengok list befday hari ni...ramaiiiii....
Then nak jadi cerita tergerak hati nak buka fb kawan baik aku, nama dia Najihah Salleh sebab aku selalu lupa befday dia yang aku ingat dalam bulan 6...dan bila aku buka aja...hermm...memang sah, confirm memang befday dia berapa hari dah lepas...Lol..



Jadi, lepas sudah puas nak merangka ayat mesti baek punyaaa.....,aku pun capai henfon dan telefon dia...huhu...='(


Tapi, nasib baik najihah seorang yang sangat memahami, dah tahu sangat dengan pangai aku yang lupa..so dia cool je dan siap  panggil aku Mak Nenek!!cis..



Kepada Najihah Salleh..maaf sangat-sangat..aku janji tahun depan akulah orang pertama wish hari jadi kau...sayang sangat kat kau kawan dunia dan akhirat...muah!



Najihah Salleh yang kat tengah..sangat cantik kan..haha




Sekian,





ps :Umi aku punya risau sampai hari-hari suruh aku makan kismis dengan air zam-zam

2 comments:

Sekamar Rindu said...

singgah mlm folo ur blog...

sakinah_tarmizi said...

wahh...*sangat excited..
thanks coz follow blog saya ni..walaupun masih baru n tak berapa nak perfect..hee..